Tjenester

For å sikre verdier når teknologi møter mennesker.

Sikkerhetskultur og opplæring

Vi vet hvordan man bygger kultur for at sikkerhet er alles ansvar.

For å redusere risikoen, kan vi gjerne tilby våre ansatte bevisstgjøring og opplæring i sikker atferd. Samtidig vet vi at våre kollegers tid er dyrebar, og de er ikke alltid tilgjengelig for å lære noe nytt. Og om vi ikke engang klarer å fange deres interesse og oppmerksomhet, er det heller ikke noe grunnlag til stede for eventuell endring av atferd.

Derfor er det av stor betydning hvordan læringsinnholdet formidles, hvor relevant det oppleves, og hvor godt forankret budskapet er i virksomheten – inkludert ledelsen. I tillegg må interne sikkerhetsregler være både forståelige, fornuftige og mulige å etterleve for alle. Med hjelp fra gode produkter som er konfigurert riktig, kan vi dessuten redusere «kostnaden» – i form av oppmerksomhet og ekstraarbeid – som folk opplever med å holde seg på den sikre siden.

Vi benytter en empatisk metode som tar høyde for at folk er forskjellige, og at de færreste er like interessert i sikkerhetsfaget som oss selv.

Gjennom interaksjon med ansatte kan vi avdekke hvordan det står til med kunnskapsnivå og etterlevelse hos dere. Med praktisk ISO27001-erfaring kan vi bidra til at internkontrollen blir en positiv ressurs for flere i virksomheten, samtidig som reglene understøttes av gode tekniske løsninger der dette er mulig. Dessuten kan vi tilby unike produkter for sikker praksis i hverdagen.

Foredrag om sikker praksis

Foto av foredragsholder

Bestill et engasjerende foredrag til beredskapsdag, sikkerhetsmåned, seminar, konferanse, osv. Vi har blant annet gjort oppdrag for:

  • Huawei
  • Storebrand
  • Handelshøyskolen BI
  • Datatilsynet

Se videoer av foredrag

Kontaktperson

Erlend Andreas Gjære

tlf. 90 61 24 35

erlend@securepractice.no

Simulert phishing

Sosial manipulering er den mest utbredte angrepsteknikken, og vi kan effektivt utføre simulerte phishing-angrep mot hele eller deler av virksomheten. Vår plattform lar dessuten ansatte som avslører svindelforsøket få umiddelbart positiv tilbakemelding, les mer på mailrisk.no.

Sikkerhet i Office 365

Vi har bred erfaring med sikker konfigurasjon av Microsoft sine skytjenester, og kan bistå både små og store virksomheter med en trygg etablering i skyen, inkludert to-faktorpålogging.

Sikring av klienter

Hvordan kan PC, Mac og mobile enheter konfigureres sikkert og samtidig brukervennlig? Vår bistand er basert på verktøy og metoder som sikrer både informasjon og produktivitet.

Innebygd personvern

Vi har både teoretisk og praktisk erfaring med ivaretakelse av GDPR artikkel 25. Dermed kan vi bistå andre programvarebedrifter med vår erfaring, les mer på innebygdpersonvern.no.

Avtal en prat her →