Sikkerhet og folk

Secure Practice er en prisvinnende leverandør av innovative produkter for digital sikkerhet, med fokus på bevisstgjøring, opplæring og kultur.

Selskapet ble etablert i august 2017, og er 100% eid av ansatte. Vi utvikler og drifter våre skytjenester (med unntak av infrastrukturen vi benytter) fra våre kontorer i Trondheim.

Skytjenesten vår MailRisk ble kåret til «Beste nye sikkerhetsprodukt» av Outstanding Security Performance Awards (OSPA) i 2018.

Vi har mottatt utmerkelsen Seal of Excellence for våre innovasjoner fra EU, og har ved flere anledninger fått økonomisk støtte fra Innovasjon Norge.

Besøk våre kontorer hos AI Village på Pirsenteret i Trondheim.

Stikk gjerne innom og si hei!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i epost.»

Outstandig Security Performance Awards

Partnere ønskes

Våre produkter passer glimrende til videresalg for både sikkerhetsrådgivere og IT-konsulenter som hjelper virksomheter med informasjonssikkerhet, sikkerhetskultur, Office 365 og andre IT-tjenester.

Vi tilbyr en samarbeidsmodell som er både enkel og fleksibel, og som skaper verdi for både partnere og kunder.

Ikke nøl med å si fra om du ønsker en prat om samarbeidsmuligheter!

Ring oss i dag →

Vi verdsetter kontakt med forsknings-/utdanningsmiljø innen digital sikkerhet, og veileder blant annet flere studenter på NTNU.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et samarbeid omkring oppgaven din, eller ser muligheter for vår deltakelse i et forskningsprosjekt.