Secure Practice

Vi hjelper folk med sikker praksis i hverdagen.

Secure Practice AS ble etablert i august 2017, og er 100% eid av ansatte.

Vi utvikler innovative løsninger for digital sikkerhet i virksomheten.

Tjenesten vår MailRisk vant prisen for «Beste nye sikkerhetsprodukt» i Outstanding Security Performance Awards (OSPA).

Vi har mottatt utmerkelsen Seal of Excellence for våre innovasjoner fra EU, og har ved flere anledninger fått økonomisk støtte fra Innovasjon Norge.

Alle våre løsninger er utviklet i Norge, og driftes (med unntak av infrastruktur) fra våre kontorer i Trondheim.

Vi verdsetter kontakt med forsknings-/utdanningsmiljø innen digital sikkerhet, og veileder blant annet flere studenter på NTNU. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker et samarbeid omkring oppgaven din, eller ser muligheter for vår deltakelse i et forskningsprosjekt.

Kontakt oss →

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i epost.»

Outstandig Security Performance Awards

Partnere ønskes

Våre tjenester passer utmerket til videresalg for både sikkerhetsrådgivere og IT-konsulenter som hjelper virksomheter med Office 365.

Vi tilbyr en samarbeidsmodell som er både enkel og fleksibel, og som skaper verdi for både partnere og kunder.

Kontakt oss for en prat om samarbeid!

Bli med på laget?

Vi ønsker alltid å bli kjent med flinke folk som vil gi svindlere og hackere en dårlig dag på jobben. Vi har ingen konkrete stillinger utlyst per i dag, men er stadig interessert i følgende:

Digitale etterforskere

MailRisk lover alltid å gi folk svar på om e-posten er farlig eller trygg. Derfor trenger vi deg som kan følge opp saker hvor vi ikke kan gi et automatisk svar. Deltid er mulig for studenter.

DevOps-utviklere

Enten du trives best med backend, frontend eller full-stack kan vi tilby spennende prosjekter med kort vei fra idé til drift. Ta gjerne kontakt for en prat om teknologi og muligheter!