The missing link in email security

3. september 2019 | Erlend Andreas Gjære

Erlend Andreas Gjære holdt foredrag på Sikkerhetsfrokost med Mnemonic om hvordan folk kan bidra positivt i sikkerhetsarbeidet. Se video av hele foredraget her.

Foredraget tar utgangspunkt i at folk (dessverre) ofte kalles "det svakeste ledd i kjeden" for informasjonssikkerhet, gjerne fordi det er alltid er en menneskelig feil som var "skyld" i at noen klikket på feil lenke eller vedlegg.

Men i stedet for å gi skylda til brukerne våre, bør vi innse at det er heller et ledd som mangler i kjeden mellom sikkerhet og folk. Og dette manglende leddet har lenge vært hvordan det knapt nok kan forventes at vanlige folk skal kunne skaffe seg bistand når de lurer på om en e-post er trygg eller ikke.

I denne presentasjonen lærer du hvordan vanlige brukere faktisk kan bli en av deres viktigste bidragsytere til å beskytte virksomhetens data og nettverk, ved å gjøre nytte av data fra deres mistanker til tidlig deteksjon og effektiv håndtering.

Se hele foredraget i videoen over, og start en prøveperiode om dere vil oppleve hvordan MailRisk fungerer i praksis!

 


‒ Sparer tid på sikkerhetshjelp

Se hvordan MailRisk sørger for effektiv bevisstgjøring og oppfølging av mistenkelig e-post blant ansatte i hele virksomheten.

Les om MailRisk hos Tussa →

MailRisk på 90 sekunder

Klikk her for å se en kort video om MailRisk

Se hvordan alle ansatte kan bidra til økt sikkerhet i virksomheten!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i e-post.»

Outstandig Security Performance Awards

Bli kjent med MailRisk →

Nysgjerrig på hvordan MailRisk fungerer i praksis?

Prøv helt uforpliktende i 30 dager.

Gå til bloggen →