Sammen mot svindel og bedrageri på nett

12. juni 2018 | Lena M.

Nasjonal Sikkerhetsmåned arrangeres av NorSIS for å fremme bevissthet rundt IT-sikkerhet, i samarbeid med blant andre EUs informasjonssikkerhetsorgan ENISA.

Vi i Secure Practice er dessuten stolt parter av Nasjonal Sikkerhetsmåned 2018. Sikkerhetsmåneden beskrives som en felles nasjonal dugnad med felles mål om en tryggere digital hverdag for alle, og vi ser deltakelse her som en del av vårt samfunnsansvar.

Som partnere ønsker vi å opplyse og dele våre erfaringer med publikum og deltagere om våre kjerneområder som er kunnskap og trygg adferd på nettet, å forstå cyberrisiko, å kjenne hackernes metoder og hvordan vi sammen kan gjøre vår digitale arbeidsdag tryggere for både oss selv og våre kollegaer.

E-post-sikkerhet er utrolig viktig for enhver bruker i et organisasjonsnettverk fordi det ikke bare påvirker deg, men hvis du blir offer for uønsket aktivitet grunnet en infisert e-post kan det også påvirke alle andre i organisasjonen hvor konsekvensene kan være tapt inntekt, identitetstyveri eller kanskje til og med brudd på ny personvernlov (GDPR).

Hovedtema for årets sikkerhetsmåned er skadelig e-post og svindel på nett. Siden dette er vårt spesialfelt, er vi ekstra stolte av å kunne si at vi er partner i år. Sammen med NorSIS, Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og andre partnere bidrar vi til bevisstgjøring og opplæring.

Dessuten vil vi bidra på vår helt egen måte med produktet vårt MailRisk. Verktøyet bidrar med å beskytte mot farlig e-post ved hjelp av gamification på en positiv måte for å engasjere og skape bevissthetskultur innad i bedrifter.

Torsdag 27. september deltar vi på åpningskonferanse for sikkerhetsmåneden, som blir et gratis arrangement i Oslo. Sett av datoen allerede nå!

Vi holder også engasjerende internforedrag om digital sikkerhet for ansatte, både i sikkerhetsmåneden og ellers. Ta gjerne kontakt om virksomheten din kan være interessert i dette!

 


‒ Sparer tid på sikkerhetshjelp

Se hvordan MailRisk sørger for effektiv bevisstgjøring og oppfølging av mistenkelig e-post blant ansatte i hele virksomheten.

Les om MailRisk hos Tussa →

MailRisk på 90 sekunder

Klikk her for å se en kort video om MailRisk

Se hvordan alle ansatte kan bidra til økt sikkerhet i virksomheten!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i e-post.»

Outstandig Security Performance Awards

Bli kjent med MailRisk →

Gå til bloggen →