Mnemonic og MailRisk i digi.no

6. august 2019 | Erlend Andreas Gjære

Samarbeidet inkluderer integrasjon med Mnemonics operasjonssenter og analysemotor, for enda mer effektiv analyse og håndtering av skadelig e-post, døgnet rundt.

Les hele saken ved å klikke på bildet:

Foto: Skjermbilde digi.no / Harald Brombach

https://www.digi.no/artikler/far-hjelp-fra-mnemonic-til-a-bruke-mailrisk-tjenesten-ut-i-verden/470420?key=EnxYP5p3  

– Det er fint at brukerne kan være en verdi i sikkerhetsarbeidet, kontra å bli oppfattet og behandlet som et problem, sier Jon-Finngard Moe som er avdelingsleder i sikkerhetsselskapet Mnemonic.

Mnemonic har flere trusselanalytikere på vakt døgnet rundt, i sine operasjonssenter. Sammen har vi nå gleden av å tilby dette som en integrert del av MailRisk, for svært effektiv analyse og oppfølging av mistenkelig e-post som havner i brukernes innboks.

PS! Saken er opprinnelig publisert bak betalingsmur, men lenken over gir gratis tilgang. Ved å kopiere lenken herfra er det også mulig å dele saken videre med andre.

"De vil gjøre det enklere og morsommere å spørre om eposten er ondsinnet", skrev for øvrig også digi.no om Secure Practice og MailRisk i en annen artikkel fra oktober 2018.

 


‒ Sparer tid på sikkerhetshjelp

Se hvordan MailRisk sørger for effektiv bevisstgjøring og oppfølging av mistenkelig e-post blant ansatte i hele virksomheten.

Les om MailRisk hos Tussa →

MailRisk på 90 sekunder

Klikk her for å se en kort video om MailRisk

Se hvordan alle ansatte kan bidra til økt sikkerhet i virksomheten!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i e-post.»

Outstandig Security Performance Awards

Bli kjent med MailRisk →

Gå til bloggen →