MailRisk er finalist til "Beste nye sikkerhetsprodukt"

3. september 2018 | Erlend Andreas Gjære

Næringslivets Sikkerhetsråd deler hvert år ut OSPA-prisene for fremragende prestasjoner innen sikkerhetsfaget. Ekstra gøy for oss å være med i årets finale, bare et drøyt år etter oppstarten.

OPPDATERING 20.09: MAILRISK KÅRET TIL BESTE NYE SIKKERHETSPRODUKT!

Som finalist i kategorien "Beste nye sikkerhetsprodukt", er MailRisk allerede i godt selskap. Blant kandidatene til de fire OSPA-prisene finner vi Secure Practice sammen med Equinor, Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), Forsvarets forskningsinstitutt (FFI), Statsbygg, Vestfold Fylkeskommune, BDO og Datatilsynet.

Lurer du på hva MailRisk er? Du trenger heldigvis ikke vente til Sikkerhetskonferansen for å oppleve hvordan MailRisk hjelper i sikkerhetsarbeidet. Se våre produktsider mailrisk.no (filmen om MailRisk på 90 sekunder anbefales!), og kontakt oss for en demo!

Prisen deles ut på Sikkerhetskonferansen i Oslo, som arrangeres torsdag 20. september av Næringslivets Sikkerhetsråd.

På konferansen stiller vi dessuten med egen stand, hvor vi vil vise fram MailRisk til nye og gamle kjente. Håper at vi møtes der!

Se også video av foredrag: Et menneskelig sikkerhetsbudsjett

 


‒ Sparer tid på sikkerhetshjelp

Se hvordan MailRisk sørger for effektiv bevisstgjøring og oppfølging av mistenkelig e-post blant ansatte i hele virksomheten.

Les om MailRisk hos Tussa →

MailRisk på 90 sekunder

Klikk her for å se en kort video om MailRisk

Se hvordan alle ansatte kan bidra til økt sikkerhet i virksomheten!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i e-post.»

Outstandig Security Performance Awards

Bli kjent med MailRisk →

Gå til bloggen →