En begivenhetsrik uke i mai

29. mai 2019 | Erlend Andreas Gjære

I løpet av tre dager i slutten av mai fikk Secure Practice delta på tre fullpakkede arrangementer med statsrådens åpning av AI Village, foredrag på BSides Oslo og Paranoia, samt utstillerplass på sistnevnte.

I Trondheim deltok Ragnhild, som er produktansvarlig hos oss, på den offisielle åpningen av AI Village. Her flytter vi nemlig inn i nye kontorer, og digitaliseringsminister Nikolai Astrup kastet glans over åpningsarrangementet.

Her presenterte hun for digitaliseringsministeren våre innspill til nasjonal strategi for kunstig intelligens, i tillegg til å demonstrere vår egen anvendelse av dette på utstillerplass i vrimlearealet.

Paranoia-konferansen i Oslo, parallelt med dette, innledet daglig leder Erlend Andreas Gjære første dag med et foredrag om erfaringer med simulert phishing. Her deltok vi også som partne på utstillerplass, og vi fikk snakke med svært mange interesserte deltakere om hvordan vi kan hjelpe med effektiv håndtering av mistenkelig e-post.

BSides Oslo fikk vi også delta med foredrag, denne gang om sikkerhetsrammeverket OWASP ASVS, som vi bruker selv i samband med utvikling av våre skytjenester. Konferansen har nå lagt ut video av foredraget, og vi har også publisert Excel-arket for ASVS som vi bruker internt i egen produktutvikling.

BSides Oslo ble for øvrig arrangert for aller første gang, men var like fullt helt utsolgt. Flott at Secure Practice kunne bidra også som community partner her. Skulle tro det vil bli et nytt gjensyn med også denne konferansen til neste år!

Neste uke reiser for øvrig Erlend og Christian til London og den lokale Bsides-konferansen der, samt Infosecurity Europe og diverse møter vi har avtalt.

 


‒ Sparer tid på sikkerhetshjelp

Se hvordan MailRisk sørger for effektiv bevisstgjøring og oppfølging av mistenkelig e-post blant ansatte i hele virksomheten.

Les om MailRisk hos Tussa →

MailRisk på 90 sekunder

Klikk her for å se en kort video om MailRisk

Se hvordan alle ansatte kan bidra til økt sikkerhet i virksomheten!

«MailRisk gir både ansatte og virksomheter en helt ny mulighet til å oppdage og respondere på målrettede trusler i e-post.»

Outstandig Security Performance Awards

Bli kjent med MailRisk →

Gå til bloggen →